37 primaveres i 1 estiu!

20130521-093723.jpgL’Albert ahir a la nit abans d’anar a dormir em va llegir el seu escrit de la següent entrada a la blog. Em va dir que en cada aniversari del Bernat i de l’Abril havia parlat d’ells i que en el meu ho volia fer de mi…Però com que soc jo qui publica les entrades no la posaré perquè em deixa massa bé i diu massa coses maques de mi que em farien sortir els colors…20130521-090102.jpgGràcies per tot Albert, m’ha agradat molt l’escrit, el deixo en la intimitat, en el més profund del meu cor. No oblidaré mai aquest dia que hem passat tots quatre junts a Katmandú celebrant les meves 37 primaveres i 1 estiu!!! Moltes gràcies per ser el meu company de viatge per aquesta vida que estem compartint junts des de fa tan de temps i pels tants i tants i tants somriures que em despertes cada dia i cada matí. Altres més coses ja te les diré a la intimitat que si no això semblarà un “Gran Hermano” com diu la meva amiga Soraya…IMG_0521Segueixo emocionant-me pel meu aniversari, m’entra un pessigolleig a la panxa des de ja unes hores abans i que encara ara em dura i ja estem a dia 21 al matí. Estic contenta fent el meu te de les 7 del matí i acabant de llegir els tants i tants missatges que he rebut i intentant respondre’ls a tots, mentre els nens i lAlbert dormen i jo veig la finestra de l’habitació des del jardí de lhotel. Espero no perdre mai aquesta emoció de celebrar anys malgrat anar-hi posant cada vegada més arrugues… Volia aprofitar aquestes ratlles per donar-vos MIL GRÀCIES a tothom per ser-hi presents en aquest dia tan especial per mi. Abans de marxar a emprendre aquest llarg viatge, la meva amiga Judit, com sempre al meu costat i gràcies per la trucada skype d’ahir!, em va dir que enyorar pot ser bo perquè així t’adones de lo molt que pots apreciar a la persona i que fins i tot a vegades pots arribar a conèixer molt més a les persones en la distància. 20130521-090018.jpgDoncs crec que té raó, i la distància m’ha fet estimar i apreciar encara més a les persones que tinc la gran sort de tenir aprop meu i que sé que segueixen estant al nostre costat. Els meus pares, com sempre i en cada etapa de la meva vida, han estat al meu i nostre costat i d’una manera incondicional. Per ells va ser per qui em va costar més prendre la decisió d’emprendre aquest llarg viatge, ho tenia molt clar però em feia mal pensar en que trobarien a faltar els nens, sabia que ells serien els qui més trobarien a faltar al Bernat i Abril, ells que han sigut sempre presents en el dia a dia dels nens, des de que van néixer i en cadascuna de les seves etapes i grans moments, sempre ajudant-nos en tot i per tot, sempre disposats a ajudar i a fer-nos més fàcil i alegre la vida, sempre cuidant i estimant als nens quan nosaltres treballàvem i també per poder fer les nostres nombroses sortides en parella o tantes i tantes escapades amb els amics.20130521-085949.jpg De fet, gràcies en part a ells i a l’ajuda que ens van donar cuidant als nens mentre nosaltres treballàvem fort, podem ara gaudir d’aquesta experiència. Però no només per la immensa ajuda amb els nens els estic i estem agraïts, sinó per la seva manera d’estimar, sempre pensant amb els altres i en fer la vida més feliç. També per això, a lhora de prendre la decisió, malgrat sabia que ens trobarien a faltar, també sabia que estarien contents per nosaltres si això és el que ens feia feliços i que els nens estarien molt bé, i saber que qui estimes està feliç de veure’t feliç…és el millor del món! i em va donar l’empenta per dir endavant amb el viatge!. Moltes gràcies mare i pare, per tot! i per haver-nos vingut a veure i per ser-hi sempre i en tot moment.Sabem que esteu contents i disfrutant amb nosaltres de la nostra aventura, que es tambee la vostra! 20130521-090006.jpgLa meva mare fa anar l’iphone que treu fum, ja ho veieu que no es perd cap recordatori de cumple!!! és una dona IMMENSA!!!! Gràcies també Elena per estar sempre al meu costat, des de petites i fins ara, com si encara dormissim a la petita habitació de Valls i als llits de costat. Tenia moltes ganes de veure el Marcel i venir-nos a veure va ser el millor regal!!! I aviat ens veurem amb els avis de Gironella!!! Tenim moltes ganes de veure-us i disfrutar d’uns dies junts per Dubai! Gràcies per venir!!! L’Albert diu que aquest viatge sense els “watsaaaps” no seria el mateix, i crec que té raó, les xerrades que faig amb la meva mare ens fan sentir més aprop i les fotos i videos que els vaig enviant els fan viatjar a ells també una mica amb nosaltres!!!20130521-090027.jpg També faig alguns “cafès virtuals” i m’encanten!!! Xerrades profundes per mail amb les amigues, amb sentiments d’enyorança que a la vegada em fan sentir molt afortunada de tenir-les al meu costat! GRÀCIES a tothom per haver estat presents en aquest dia tan especial per mi! Els videos entranyables, fotos fantàstiques i escrits preciosos que he rebut…han sigut un regal fantàstic!!!! MOLTES I MOLTS GRÀCIES FAMÍLIA I AMICS per acompanyar-nos en aquest viatge!!!!!!!!!! Aquest aniversari tan especial aquest any l’he viscut molt lluny de molta gent que estimo…però m’hi he sentit més aprop que mai!!!! MOLTES GRÀCIES a tothom qui ens acompanyeu en aquest petit recorregut pel món…fa que gaudim encara amb més intensitat d’aquesta increible experiència.20130521-085916.jpg Com diu la Gemma, s’ha d’intentar viure la vida intensament!!! Gràcies famílies-pares companys de Bernat i Abril pel seguiment. Mooooltes gràcies famílies ca-sa i ca-ca!!! Us hem conegut una mica més i sou realment fantàstics!!! Gràcies cosines (quina sort que tinc de tenir unes cosines amigues!!!), tiets i família per ser-hi en tot moment i explicar-nos les vostres aventures,gracies amics per venir-nos a veure a Miami, no serà com la Pacha d’Eivissa però segur que trobem algun lloc de festeta Jordi!! en tenim moltes ganes!!! i a veure si podem lligar Equador i Perú amb altres amics que tenim moltes ganes de veure-us i escapar-me amb la Núria a fer un cafè o Albert una cerveseta amb Xavi!!!IMG_0497 Gràcies a tots pels regals que ens heu fet als nens i nosaltres!!! Gràcies escola de Callús per tota la gran ajuda i suport, gràcies Damià pel blog i Ramon per les connexions,gràcies Sandra, amigues i veïnes per acompanyar-nos i pels vostres comentaris sobre la blog…, i MOLTES GRÀCIES a tothom qui ens segueix pel blog, pels missatges que ens aneu enviant i per acompanyar-nos en aquest viatge!!!20130521-091406.jpg
Les fotos que he posat són del dia de cumple : vaig bufar espelmes a primera hora del matí, un pastís de pa bimbo amb xocolata preparat per lAlbert al lavabo de l’habitació i portat amb la cançó del “happy birthday” pels meus petits tresors. Després gimkana per l’hotel sota una pluja que donava un toc romàntic al dia! Van ser 20 proves i si en superava 16 tindria els 5 regals!!! Carretó, cantar cançons, ballar, imitar als avis, fer animals, endevinar preguntes…uf, va ser difícil però ho vaig aconseguir, i molt divertit!!! Super esmorzar-dinar a l’hotel, jocs a l’habitació i cap a la meva bakery preferida de Thamel a fer el nostre “coffee”!!!IMG_0509 És un moment del dia que m’encanta al llarg de tot el viatge, el moment cafè!!! Amb skype amb els avis!!! Després passejada per un dels meus llocs preferits de Kathamandú, un lloc que despren màgia i que els tibetans encerclen amb les seves pregàries i ofrenes dia rera dia : Bhouda Estupa. I sopar final d’aniversari al mateix restaurant on vam celebrar els 40 de la meva germana!!! Un xin xin amb família i un xin xin per tots vosaltres!!!! Molta salut per tots!!!20130521-090342.jpg Gràcies Albert, Bernat i Abril per aquest dia inoblidable que m’heu preparat, i sobretot infinites gràcies per ser els meus companys de viatge i fer-me immensament feliç! Karina20130521-085802.jpg

Els comentaris estan tancats.