Amb gust i ganes de fer-ho bé !

5-TAILANDIA (35)Són molts els adjectius positius amb que descriuríem el menjar del sud-est asiàtic, però tot i així ens quedariem curts… L’oferta gastronòmica de la zona és molt variada, rica i saludable. La utilització d’ingredients naturals i la simplicitat en la cocció són unes de les claus del seu èxit. A més, ara a Tailàndia (potser perquè ja portem més temps viatjant per la zona i ja estem més acostumats…) assaborim més que mai els avantatges de menjar els plats del dia en qualsevol parada del carrer o qualsevol dels molts restaurants locals.5-TAILANDIA (2)Els mercats són la mostra de la realitat gastronòmica del país. La manca de productes envasats enriqueix més una oferta natural plena de colors per la nostra vista i olors fortes pels nostres delicats olfactes. La manca d’higiene en certes zones queda neutralitzada per la cocció, una bona gana i una manca de manies que en moltes ocasions són culturals. Avui mateix, un sopar… un sopar… deliciós!!! 5-TAILANDIA (45)Bròquil bullit saltejat amb quatre gambes i un suquet que hi cantaven els àngels, unes verduretes amb bolets, plat que ha triat l’Abril i ha volgut repetir del dia anterior, l’Abril devora les mongetes verdes!, i uns calamars amb all fregidet que ha fet les delícies del Bernat, un pollastre amb mongetes tendres “tremendu”, i per acabar dos super gelats de maduixa amb tot de complements de xocolata per sobre que han triat els dos rossets com a fi de festa. Tot fet just al moment, amb gust i amb ganes de fer-ho bé, amb gràcia, amb voluntat de satisfer paladars curiosos i diversos. Una altra de les grans virtuds d’una zona del món esplèndida. Els dos petitons ja obren la boca amb tota la força per engollir plats amb sabors diferents…foto (72)

Els comentaris estan tancats.